sâmbătă, 2 iulie 2011

Produsele lunii iunie...

Neata dragele mele,
Cum v-ati trezit?La mine este cea mai frumoasa dimineata din ultimele saptamani.M-am trezit linistita si fara griji,ce bine e:X
Dar inca nu mi-am baut cafeluta...si stiti de ce?...pentru ca vreau sa mi-o beau impreuna cu voi!




     A venit momentul pentru prima mea postare de genul produsele lunii...mie imi plac foarte mult cand le vad pe blogurile voastre,asa ca m-am hotarat sa incep si eu o rubrica de genul acesta:)


 Nivea spf30-am fost o singura data la strad si am folosit-o,insa din pacate am aplicat-o dupa ce m-am ales cu niste arsuri de toata frumusetea....nu stiu ce-a fost in capul meu.De atunci o folosesc in fiecare zi cand sunt temperaturi ridicate si sunt multumita de  ea.

Effaclar duo-mi l-am cumparat in speranta ca ma va scapa de minunatiile mele de cosuri,isi face treaba insa nu pe deplin.

Autobronzant  Sephora-o am de anul trecut cand am fost in Paris(pentru ca in Timisoara nu este Sephora:(),insa abia acum am dat de ea in dulap si mi-a fost foarte folositoare luna aceasta,imi place mult  ca se aplica uniform,nu lasa pete pe piele si nici pe haine.

Fixativ Nivea-vreau doar sa spun ca nu sunt deloc multumita de el si inca nu am gasit un fixativ de care sa fiu pe deplin multumita,din pacate!

Gel de curatare pentru ten gras La Roche Posay-contine apa termala si e perfect pentru tenul meu mixt/gras,e foarte delicat,are un miros finut,acesta o sa-l achizitionez cu siguranta din nou cand se termina.

Ulei de corp Skin so soft Avon-sigurul lucru care nu-mi place la el,este ca are un miros prea puternic pentru gusturile mele.

 Balsam pentru par brunet Balea- l-am folosit destul de mult luna asta,ce  nu-mi place este ca pateaza vana...si nu mi se pare normal,inseamna ca e prea puternic si probabil folosit in mod frecvent deterioreaza parul...

Masca cu ulei de masline Avon-imi place enorm,lasa parul matasos si lucios,isi face foarte bine treaba.
  
Deodorant Spray Nivea-imi place mult si cu siguranta o sa-l cumpar din nou.

Crema hidratanta Nivea-o folosesc pentru maini,si intr`adevar face ceea ce spune,hidrateaza!

Parfum Breil Gold Eclipsis-L-am primit de la mami si il ador,are un miros finut floral,perfect pentru perioada de vara.

Am ales sa exclud produsele cosmetice si ma axez pe cele de ingrijire corporala!

Sa aveti o zi frumoasa,ca voi!
Va pup si >:D<

Amelia T.

2 comentarii:

Andra T. spunea...

arata atat de bine cafeluta aia =P~

Amelia T. spunea...

Da,te invit sa savuram impreuna una:*:*