vineri, 1 iulie 2011

Make-up:Lollipop...+heeelp

Hello girls,

Ce mai faceti?...Mi-a fost tare dor de voi!!
N-am postat de ceva vreme,am fost busy cu sesiunea,insa stiti ca v-am urmarit mereu:).Astazi am avut ultimul examen,la care inca astept nota,(stau cu sufletul la gura) ...sincer ma simt cam epuziata dupa sesiunea asta dar o sa ma refac repede;))...

Pentru ca in ultimele saptamani nu am avut deloc timp pentru mine si pentru ceea ce imi place,acum o sa ma revansez fata de mine si fata de voi.Mi-am propus sa postez mai des si sa fiu mult mai activa pe blog.
Si acum,rugamintea mea fata de voi este:daca vreti sa veniti cu propuneri,de ex.ce v-ar placea sa postez,ce v-ar placea sa schimb la blog,la continut,la aspect etc...sunt la inceput in "ale" blogului asa ca nu am prea multa experienta,v-as fi recuoscatoare daca mi-ati da o mana de ajutor in acest fel:)

Si nu in ultimul rand,vreau sa va arat ce machiaj am realizat azi cand m-am intors de la examen...nu e foarte reusit,insa a fost felul meu de a ma relaxa dupa atat de mult stres,tocmai din aceasta cauza am folosit culori vii care sa ma scoata putin din starea asta....:)
De ce lollipop?....pentru ca la asta mi-a fugit mie gandul cand m-am uitat in oglinda;))

Lumina naturala




 Nu pot sa nu zic...ca tenul meu o ia razna...nu stiu ce sa mai folosesc,desi incerc sa am mare grija de el si in ultima vreme mi-am cumparat doar produse dermatologice el continua sa ma umple de cosuri....principala problema e ca am tenul mixt spre gras si porii sunt foarte dilatati...cred ca o sa ajung pe scaunul dermatologului cat de curand,daca stiti vreun remediu,help me pls!

Va pup si>:D<

Amelia T.

6 comentarii:

ViataAreGust spunea...

Ai incercat cu masti de argila? Eu le folosesc si pentru scalp..la fel ca si tine am un ten mixt si parul deasemenea se ingrasa cam repede..la mine a dat rezultate argila..dar s-ar putea sa fie o problema din interior,cel mai bine ar fi sa mergi la dermatolog,sa-ti ia o proba pt analiza si asa stii sigur ce ai si ce trebuie sa iei. Te pup!

Amelia T. spunea...

Am incercat...ce-i drept acum nu mi-am mai facut de ceva timp,o sa revin la ele,poate ma ajuta.Multumesc:*

Rux. spunea...

Eu iti recomand Skinoren sau Zineryt desi acesta din urma e foarte puternic mie nu'mi usuca deloc pielea si am ten normal spre mixt...sa spunem mixt! Si poti folosi si H2O Sebium de la Bioderma...am inteles ca e foarte bun... Iar ceva cu un pret foarte bun si care mie imi place foarte mult este gama Stop Acnee de la Gerovital Plant. Aceasta gama o recomand cu toata inima!

Amelia T. spunea...

Zineryt am incercat si nu mi-e tocmai buna.Ma tenteaza cel de la Bioderma H2O Sebium,iar cea de la Gerovital nu am incercat-o....trebuie sa ma hotarasc la cateva produse si daca nu da rezultate nimic,o sa merg la dermatolog!Multumesc Rux!:*:*

Dia spunea...

Eu la dermatolog iti recomand sa ajungi, desi depinde si de dermatolog...eu iti recomand sa ai grija cu produsele pe care le folosesti, desi sunt dermatocosmetice asta nu inseamna ca nu fac rau....eu pentru cosuri folosesc brevoxyl la indicatia dermatologului si e singura car esi-a facut efectul...eu zic totusi sa incerci un dermatolog prima data...ca el stie el mai bine (sau cel putin ar trebui). Te pup:*:*

Amelia T. spunea...

Dia,asa m-am gandit si eu ca ar fi cel mai bine.Mi-a recomandat cineva un dermatolog si stiu concret ca a facut minuni intr-un caz....dar sti cum e,pana sa ajungi la dermatolog,parca ai incerca orice...
Multumesc de sfat:*:*