joi, 19 mai 2011

Review balsam balea professional pentru par brunet &masca de par planet spa,Avon!

Hello girls,
Sincer,acum 2 luni cand mi-am facut blogul,nu stiam ca pe langa machiaje,tehnici de machiaj etc.pot sa aflu atat de multe informatii despre unele produse si prima data cand am vazut o astfel de postare a fost atunci (adica acum 2 luni)si mi-a placut foarte mult insa ma gandeam ca e o idee proprie a persoanei respective,pana cand mi-am dat eu seama cum stau lucrurile de fapt(..si nu mi-e rusine sa zic asta,chiar nu aveam de unde sa stiu:D).
Mie mi-au fost multe review`uri folositoare,m-au ajutat in a-mi achizitiona unele produse si la a renunta la altele.Bine,normal ca nu putem sa avem mereu toate o parare comuna dar cred ca putem cu toate sa ne dam seama atunci cand un produs este bun,mai putin bun sau prost!
Astea fiind zice,a ajuns timpul sa fac si eu primul meu review:)

Am ales un balsam si o masca de par.
O sa incep cu masca de la planet spa,Avon!
Am inceput sa o folosesc  de o luna,cam 1-2 ori pe saptamana,nu pot zice ca e un produs foarte bun,nu la fel de bun pe cat de mult se aude,dar in mare parte sunt multumita de el,are 200 de ml si cred ca mai am jumatate din ea,la fiecare spalare necesita aproximativ ...o lingura.Dupa spalare,parul este moale(ceea ce pentru mine e minunat,avand parul cret),matasos la atingere,iar mirosul care il simt si a 2`a zi,imi place.
Ceea ce nu-mi place este
-pretul,parerea mea e ca nu merita chiar aprox.30 de lei(eu am luat-o cu pret redus)
-faptul ca,avand un ten mixt,si adaugand masca cu ulei de masline parul se unge si mai repede,dar odata pe saptamana e ok pentru hidratare.
Deci as recumpara-o, dar la fel ca prima data la pret redus!

 Balsam pentru par brunet,Balea
Mi-a sarit foarte repede in ochi cand l-am vazut la Dm,pana acum l-am folosit de cateva ori si pot sa zic ca sunt multumita de el.Asa cum si scrie,este special pentru parul brunet,atat vopsit cat si pentru cel natural.Imi place ca are un fel de particule care sclipesc in el(asa cum se vede si in poza),iar dupa ce il folosesc parul este mai lucios si mult mai matasos.Cantitatea e de 200 ml.
Ce nu imi place e mirosul,nu ma prea incanta in rest nu nu am de ce sa ma mai plang.
Pretul nu-l mai stiu foarte exact,dar e pana in 9 lei.




V-am pupat si>:D<
Sa aveti o seara frumoasa


Amelia T.

3 comentarii:

The girl with green scarf spunea...

Am si eu masca de la planet spa;;)Dupa parerea mea e un produs bun dar nu merita chiar 30 de lei.Sunt curioasa in ceeea ce priveste produsele de la Balea pe care nu le-am incercat pana acum,am sa le incerc si eu.

Amelia T. spunea...

Delia,sunt de parare ca si cele de la Balea sunt bune,dar ce-i drept,nu toate!:*

Nicol T. spunea...

cool blog!!!
www.fashiontnt.com
follow me I always follow back ;)