sâmbătă, 30 aprilie 2011

LOTD+NOTD

Hello fetele
Astazi am fost foarte rasfatata;;),pe langa faptul ca am primit cadou de la prietenul meu ceva ce imi doream foarte mult,am avut si o zi foarte frumoasa.Nu vreau sa vorbesc prea mult...va las in "compania"pozelor



scz.pentru zambetele largi,eram fericita si distrata:D


Iar la NOTD m-am inspirat de pe blogul Cosmetic Cupcake-royal wedding nails:)



 Va doresc o duminica si totodata un 1mai superb!!!
Multi pupicei
Amelia T.



marți, 26 aprilie 2011

Poze din "vacanta":)

Hello fetele:)
Ma simt vinovata ca nu am postat de ceva timp,dar cred ca e mai bine sa postez mai rar dar... bine...
 Ieri am ajuns in Timisoara din minivacanta petrecuta intr-un orasel situat  la poalele muntilor Parang si Straja iar la intoarcere am trecut si pe la ruinele de la  Sarmisegetuza.
Vreau sa va arat si voua cateva poze.











Voi cum v-ati petrecut vacanta,concediul?

Multi pupicei
Amelia T.

marți, 19 aprilie 2011

LOTD+"fresh"makeup

Hello fetele!
Ma bucur mult si va multumesc din suflet ca ma urmariti,chiar daca machiajele mele sunt unele "modeste",asa cum obisnuiesc eu sa zic.
Acum vreau sa va arat lookul meu de azi,care de fapt nu e de azi:))(il port de vreo 3 zile),cred ca a fost o lunga perioada de timp in care chiar si la facultate ma machiam...ca la carte dar acum simt nevoia sa fiu mai naturala...mai simpla(ciudata schimbare:))),sper sa nu raman la acest nivel;))


Pentru ca imi cam da tarcoale plictiseala(nu pt.ca nu am ce sa fac,ci pentru ca mi-e draga in ultima vreme lenevirea),azi m-am mai jucat putin cu trusele mele de machiaj si cu pensulele si am realizat ceva..."fresh",zic eu;))
Dupa cum am zis si in postarea de aseara,am o problema cu pozele...nu-mi place deloc "calitatea" lor,de aceea azi am incercat sa fac poze atat in casa cat si afara la lumina naturala.Va rog sa imi ziceti daca exista vreo diferenta intre pozele facute in interior si cele din exterior,in ceea ce priveste evidentierea machiajului.



Astept parerile voastre:)
Multi pupicei

Amelia T.

joi, 14 aprilie 2011

make up...no name!

Hello fetele:)
Pentru ca am o mare,foarte mare, problema cu numele machiajelor,de data asta am ales pentru o varianta simpla"no name"...insa va trebui sa imi vina inspiratia in privinta asta si poate ma ajutati si voi daca aveti idei;))
Este cel mai indreznet machiaj realizat de mine pana acum:p...si  parerea mea,asa cum i-am zis si Alexandrei(bondarica),este un machiaj  care poate sa fie purtat intr-o seara de  halloween...si...cam atat de povestit;))
Pupicei multi


Amelia T.

marți, 12 aprilie 2011

Noi achizitii+NOTD:)

 Primul meu colet e.l.f:X
Sunt fericita pentru ca azi mi-au aj.produsele de la e.l.f,ianinte sa imi fac blogul nu stiam de aceasta firma si ma bucur ca am descoperit-o.
Am auzit multe lucruri buni pe blogurile voastre despre produsele lor si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa imi cumpar si eu cate ceva,de care chiar aveam nevoie.Abia ast. sa la folosesc:X


A 2`a achizitie o bentita cu floricica de la Meli Melo...cum obisnuiesc aproape de fiecare data,cand ies ,sa trec si pe la Meli Melo in cautarea de ceva nou si frumos,asa am facut si acum,si mare mi-a fost mirarea cand am gasit ceva sa imi placa,de obicei nu prea gasesc nimic...se pare ca de data asta a fost cu noroc.
Si uite cu ce m-am ales:
                                                                 Pret:15 RON

Iar la final va las cu NOTD;)):
                                 (Scz.,e facuta cu telefonul)

Multi pupici:*:*:*
Amelia T.

duminică, 10 aprilie 2011

La plimbare:)

Hello fetele!
Am profitat ca ziua de ieri a fost una frumoasa aici si dupa ce am terminat treaba prin casa;)),am iesit la plimbare in gradina botanica.Am facut niste pozilici pe care vreau sa vi le arat si voua si m-as bucura sa imi spuneti si parerea voastra sau sugestii despre tinuta,machiaj.
Era sa uit...am facut si mici cumparaturi,nu m-am putut abtine;))printre care si o achizitie f buna,o oja ieftina ,de obicei nu cumpar oje f scumpe si din cauza bugetului dar si pt.ca sunt de parere,ca nu sunt cu mult mai eficiente decat cele la un pret mediu(ramane la aprecierea fiecaruia)... sa revin...o oja ieftina si buna,vi-o recomand cu drag in caz ca o gasiti,eu am luat-o din supermarket(Auchan)pt.ca imi placea culoare si am fost uimita sa vad ca ieri am facut destul de multa treaba in casa si azi am avut-o intacta pe unghii,pozele care o sa le pun sunt facute astazi...na,destul cu vorba,ca eu ma intind repede...:))
Pupici:*:*


+NOTD
                                                                    3RON

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Pink and black make-up!

 Hello fetele!
Ma gandeam ce titlu sa-i dau acestei postari,pana la urma m-am hotarat,am ales titlul dupa culorile care le-am folosit si in machiaj,nush daca e cel mai ok sau daca e o alegere f inspirata...;))
Acest machiaj l-am facut intr-o seara cand mai exersam si eu cate ceva...asa cum fac cand am timp liber,doar nu degeaba se zice ca repetitia e mama invataturii si eu chiar cred aceasta"zicala";))
Inca nu pot sa spun prea multe,e prea la inceput;)) si uneori imi gasesc greu cuvintele...insa pe parcurs o sa fie mai bine,promit!
Multi pupici:*:*



joi, 7 aprilie 2011

Lookul meu de astazi:)

Buna fetele:)
Asa cum v-am obisnuit,vreau si astazi sa postez machiajul meu modest;)) care l-am purtat si tinuta:)
Desi ma gandisem sa folosesc o nuanta de gri si atat...pana la urma am optat pentru ghici ce?... roz!!!si tinanad cont ca atunci cand m-am trezit eu,numai ce a rasarit soarele nici nu putea sa fie altfel;))Cand am inceput sa ma machiez desi aveam inca in cap aceeasi idee sa folosesc gri,pur si simplu rozul mi-a furat privirea si se potrivea perfect cu vremea de afara.Ca daca ma gandesc la starea mea de spirit nu prea...sunt cam dezamagita eu in ultima vreme dar sper sa imi revin curand.
Va arat pozele acum si sper sa va placa:)
Pupici:*:*:*


miercuri, 6 aprilie 2011

Machiajul si tinuta mea de azi:)

Buna fetele:)
Nu demult am ajuns acasa de la facultate si ma gandeam sa postez ceva pentru voi.
Azi dimineata am avut ceva mai mult timp pentru mine(asta pentru ca am fost harnicutza si m-am trezit devreme;)))asa ca am avut timp sa fac si cateva pozilici inainte sa plec.
 O sa va arat lookul si tinuta mea de azi si pentru ca aici azi a fost o vreme frumoasa comparativ cu ziua de ieri,am purtat o rochitza"my little black dress";)) care imi place foarte mult,pt ca e simpla,foarte simpla!
Cat despre machiaj,inspiratia asta am avut-o azi....si a iesit ceva..ceva...si am realizat un MARE luncru,am atat de multe de invatat...trebuie multa munca si multa rabdare,sunt constienta ca nu sunt talentata in domeniul asta(desi mi-as dori)si le apreciez fff mult pe fetele care chiar sunt talentate!!!
dar e o pasiune...pe care o sa o continui si o sa incerc sa o dezvolt incet,incet!:)
Pupici:*:*



Pentru ca imi plac foarte mult nuantele de roz si pentru ca m-am trezit bine dispusa,m-am gandit ca si unghiile sa fie in ton cu starea mea;))

marți, 5 aprilie 2011

Cercelusi:)

Pe langa faptul ca imi place tot ce tine de domeniul make up and beauty,un lucru care nu-l stiati e ca imi plac foarte mult cerceii.Am reusit pana acum sa ajung la cateva perechi asta pt.ca pasiunea mea pt.cercei e descoperita de putin timp(tin sa zic ca pana la 20 de ani nu am purtat cercei,doar cand eram mai mica si imi punea mami).
Cu alta ocazie o sa postez si alte perechi de cercelushi din "colectia" mea.
In poza sunt 3 perechi facute de mine.Sper sa va placa:)
Voi ce pasiuni mai aveti?Pupici

duminică, 3 aprilie 2011

Revista Glamour aprilie!

La revista Glamour din aceasta luna,primesti cadou 4 oje de dimensine mica si un glamour shopping card.Culorile ojelor imi plac foarte mult,insa calitatea,cum este de asteptat nu este foarte buna.
Ceea imi place insa,este cardul pentru cumparaturi care este valabil in perioada 11-17aprilie si cu care ai reducere pana la  30% la urmatoarele magazine: 
Accesorize 
Aldo
Benvenuti
Debenhams
Desigual,
Depot 96
Ecco
Flo&Jo
Guess
Helvetansa
Il Passo
Tosca Blu
IKKS
La Femme
Mango
Musette
Optiplaza
Oviesse
Oxette
Parfois
Puma
Reserved
Sephor
Starbucks
Triumph
Vero Moda! 
Spor la cumparaturi!:*:*:*
Aceasta este oja care am probat-o azi si imi place la nebunie culoarea!
Voi ce reviste cumparati?:)


Befor and after makeup!:)

Buna fetele:)
Astazi am avut ocazia sa o machiez pe prietena mea Paulina,care a venit la mine de dimineata sa ne bem cafeluta.:)
Trebuie neaparat sa mentionez ca ea nu s-a machiat niciodata in adevaratul sens al cuvantului.Singurele produse pe care le foloseste,cateodata,sunt: rimel,un gloss si blush:)
Si eu,si ea am ramas impresionate,vazand-o machiata si cred ca o sa va placa si voua:)
Sper,cat de curand sa repetam experienta:X.Pupici